Froskelår og artisjokkbunner i ovn

  • Froskelår (for vanlige dødelige i Norge finnes dette omtrent bare i innvandrerbutikker i Oslo)
  • Artisjokkbunner (best med små, ferske som man renser selv, men boksegreier går an)
  • En nøytral olje (femti-femti med godt smør og olje for dem som ikke er melkeallergikere, men det funker med bare olje, også)
  • En vanvittig mengde hvitløk
  • En vanvittig mengde bladpersille (tørket persille er et bedre alternativ enn kruspersille)
  • Sjalottløk
  • S & p
  • Grønnsakkraft (en eller annen god kraft som ikke overtar smaken helt; jeg hadde laget min kraft på sjalottløk, hvitløk, purre, vårløk, laurbærblad og blomkålblader)
  • Litt god, tørr hvitvin
  • Bitte litt sitronjus

Hello there sexy

– Kast froskelår og artisjokkbunner i en ildfast form. Mos alle de andre ingrediensene sammen med en eller annen mikser. Hell den veldig rennende gusja over frosk og artisjokk, stapp formen i ovnen på ca. 200 grader i 20-30 minutter, eller noe sånt. Altså – til det bobler og man skjønner at alt er gjennomvarmt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s